Bootcamp Slovenië

Bootcamp Slovenië
Locatie: ATAG Experience, Impact 83, 6921 RZ Duiven
Tijd: donderdag 20 april 2017, 14.00 – 17.30 uur
Voertalen: Nederlands en Engels
For information in English: Boot Camp Slovenia

Ontdek de mogelijkheden van zakendoen in Slovenië!

Slovenië
Slovenië is een klein land (half zo groot als Nederland) met circa 2 miljoen inwoners dat grenst aan Italië, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. Slovenië is letterlijk en figuurlijk een van de “groenste” landen ter wereld. Letterlijk qua natuurschoon en figuurlijk qua duurzaamheid. Door haar ligging en vanuit de geschiedenis is dit land van oudsher gericht op het Westen en werd Slovenië als een van de eerste landen in Centraal-Europa lid van de EU. Dit geldt ook voor de invoering van de euro, de aansluiting bij de NATO en de deelname aan het Verdrag van Schengen. Wat Slovenië bijzonder maakt is het innovatieve karakter van het land. Veel Sloveense ondernemers zijn winnaars van internationale innovatieprijzen voor vliegtuigen, boten, architectuur, sportartikelen, wijnbouw en nog veel meer producten. Daarbij is Slovenië, volgens sommigen, het Silicon Valley van Europa. Nieuwsgierig? Er zijn dagelijks vluchten vanuit Amsterdam, Brussel en Frankfurt naar Ljubljana en ook de infrastructuur in het land zelf is uitmuntend.

Sprekers
– Z.E. de heer Roman Kirn, ambassadeur van de Republiek van Slovenië voor Nederland
– Marko Sefer, CFO ATAG Nederland bv
– Lousewies van der Laan, ex-Europarlementarier, wonend en werkend in Slovenië,
– SPIRIT Slovenia, Sloveens agentschap voor ondernemerschap & internationalisatie te Ljubljana
– Han van der Zwan, partner 4Days International
– Antje Melissen, partner 4Days International

Programma
– Algemene introductie op Slovenië voor MKB-ondernemers,
– Macro-economische trends in Slovenië,
– Bespreking van de belangrijkste marktsectoren & key players in deze sectoren,
– Cultuur van het zakendoen in Slovenië
– Praktijk van het zakendoen in Slovenië, hoe de markt snel en efficiënt te betreden vanuit Nederland,
– Overzicht van de subsidie-instrumenten die RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) biedt aan Nederlandse MKB-ondernemers die in Slovenië zaken willen doen.

Format
Na aanmelding bereiden wij uw deelname met u voor, zodat uw vragen en verwachtingen van tevoren bekend zijn bij de sprekers en zij daarop in kunnen gaan tijdens hun presentaties.
Bij de Bootcamp Slovenië wordt iedere presentatie gevolgd door een werksessie in kleine groepen. In deze sessie wordt de voorafgaande presentatie getoetst aan uw persoonlijke situatie en organisatie. Samen met de sprekers werkt u uit hoe uw wensen omtrent zakendoen in Slovenie concreet en gericht vorm te geven.
De Bootcamp Slovenië realiseert zo een optimaal rendement voor de deelnemers.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deelname bedragen € 85,-. (excl. btw). Voor dit bedrag mag iedere ondernemer gratis een collega-ondernemer (ingeschreven bij KvK) meenemen. U meldt zich aan voor de Bootcamp Slovenië door een mail te sturen naar: info@4days-international.com.
Voor meer informatie: Han van der Zwan 06 1906 3496 / han.vanderzwan@4days-international.com