4Days for Consulting

Please note that, since 4Days for Consulting focuses on assisting Dutch organisations and companies to expand their activities internationally, most information in this section is provided in Dutch.

Partner voor MKB-bedrijven en doorstarters
De partners in 4Days hebben meer dan dertig jaar ervaring in internationaal zakendoen; hun werkterrein beslaat alle continenten. Deze ervaring zetten zij in bij de ondersteuning van MKB-bedrijven en doorstarters die hun kennis en/of producten willen exporteren. In de afgelopen jaren hebben wij vele tientallen bedrijven geassisteerd bij hun grensoverschrijvende activiteiten. Enkele reacties:


 
Serge de Groot over de coaching: “Dankzij de inzet en kennis van Antje & Han (4Days International) hebben wij een goed onderbouwd businessplan kunnen schrijven, waar wij de vruchten van gaan plukken in Brazilie. Antje & Han weten waar ze over praten, dat geeft veel vertrouwen!”
Coney is een kantoor met dienstverlening rondom advanced data-analytics, data-driven auditing en data software.

Celeste Flores over de coaching: “Als nieuwkomer bij Jordex had ik de uitdagende taak om de nieuwe Latijns-Amerika desk op te richten. Een leuke uitdaging natuurlijk, maar waar begin je en hoe bepaal je hoe je de desk gaat inrichten? Door de coaching van Antje en Han heb ik een tweejarig businessplan op kunnen stellen waarin duidelijk wordt weergegeven waar wij over twee jaar willen zijn – en vooral belangrijk – hoe we dit gaan doen. Dankzij de OGSM-methode heb ik heldere doelen kunnen stellen en op kunnen breken in concrete en meetbare actiestappen. Wij zijn bij Jordex hierover heel enthousiast en zullen het geleerde concept ook gaan toepassen op andere afdelingen!”