Bootcamp Slovenië

Ontdek uw zakelijke kansen in Slovenië!

Op donderdagmiddag 20 april 2017 kunnen maximaal 30 MKB-ondernemers in gesprek gaan met Sloveense en Nederlandse experts en ondernemers. Doel: mogelijkheden van zakendoen in Slovenië concretiseren. Gastheer ATAG opent de deuren van haar indrukwekkende ATAG Experience Center in Duiven voor ons.

Sprekers zijn o.a. de Sloveense ambassadeur in Nederland, Z.E. de heer Roman Kirn, CFO van ATAG Nederland bv Marko Sefer, ex-Europarlementarier Lousewies van der Laan, wonend en werkend in Slovenië, en vertegenwoordigers van SPIRIT Slovenia, het Sloveense agentschap voor ondernemerschap & internationalisatie gevestigd te Ljubljana.

Onderwerpen: een korte, algemene introductie op Slovenië, macro-economische trends, de belangrijkste marktsectoren & key players in deze sectoren, de cultuur en praktijk van het zakendoen in Slovenië, hoe de markt snel en efficient te betreden vanuit Nederland, en een inventarisatie van de overheidssubsidies voor Slovenië die u op weg kunnen helpen. Meer informatie en aanmelding